Pregons del dia 2 d’octubre de 2020

.- L’Ajuntament i l’escola Roc Llop i Convalia comuniquen que donat que les xiquetes i xiquets de l’escola fan servir el camp de futbol com a  pati, es demana a qui en vagi a fer ús que el mantingui el mes net possible i, a ser possible, no entri amb animals al recinte o com a mínim que reculli els seus excrements.

.- Es comunica que degut a les inclemències del temps es va tenir que que anular el concurs de pintura infantil i juvenil Josep Maria Sàez. És per això que les nenes i nens que hi vulguin participar, demà dissabte dia 5 a les 10 del matí, que facin cap a la plaça de l’Arenal.

.- Es fa saber que degut al pas de la telefonia 4G a la telefonia 5G, molts canals de televisió han quedat afectats. Per tornar a veure els canals heu de resintonitzar la vostra televisió.

.- ENDESA comunica que el dilluns de les 08.00h les 12.00h no hi haurà llum a tota la Raval i a les partides Illetes, Illons i Tulieses.

.- Es fa saber que L’ajuntament estrena nova aplicació amb l’eBando per publicar els pregons. A partir de la setmana que vé aquest serà el canal principal on es publicaran els pregons. Per tal de que pugueu instal·lar l’aplicació al vostre mòbil us adjuntem les instruccions que heu de seguir:

Arxivat a Uncategorized

Posa el teu correu per rebre les actualitzacions dels pregons.